Drone fotografie

Waarom een drone fotograaf?

Drone fotografie

  • PERSPECTIEF Drone fotografie – met een vogelvluchtperspectief maak je meer indruk dan vanaf de grond.
  • LOCATIES – met een drone kunt u medewerkers, organisatie of werkomgeving volledig in beeld brengen. Dit zijn bijvoorbeeld beelden van boven een woning, in een bedrijfspand of van een natuurgebied. Ook kan de bereikbaarheid van het bedrijf of de speeltuin in de buurt van uw woning vanuit de hoogte aangetoond worden. 
  • KWALITEIT – de camera van de drone maakt ultrascherpe foto’s. Ik heb de keuze uit verschillende lenzen en filters en ik heb daarnaast de mogelijkheid om in 5K te filmen. De Hasselblad camera heeft een 3/4 inch sensor en een grote beeldhoek. Hiermee film je in 5K resolutie. De andere camera heeft een tele functie. Dit is de Explore Mode. Je kijkt bijvoorbeeld van een afstand of je mooie gebieden om je heen ziet die je vast wilt leggen.
  • TECHNIEK – door mijn ervaring heb ik allerlei vlieg-technieken onder de knie. De foto’s en video’s worden gemaakt vanuit verschillende camerahoeken en dit biedt mogelijkheden voor spannende video’s. 
  • VEILIGHEID – een drone is een onbemand luchtvaartuig dat vanaf de grond door een drone piloot wordt bestuurd. Ik heb ervaring en ben op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving. 
  • VERGUNNING – een certificaat is verplicht wanneer een drone-operator betaald wordt voor zijn vliegdiensten met de drone. Ik heb een brevet en daardoor toestemming om boven mensenmassa’s, wegen en gebouwen te vliegen.
  • KOSTENBESPARING – de inzet van een drone voor beelden vanuit de lucht is goedkoper dan een helikopter. Daarnaast is de drone ook meer wendbaar, zie techniek.

Momenteel bezit ik volgende drones: DJI Mavic Mini 3 pro, DJI Mavic Air 2s en de DJI Mavic 3. 

Mijn drones zet ik in tijdens bruiloften en evenementen, maar wordt ook ingezet voor het bedrijfsleven (makelaar, architect, bouwbedrijf, marketing etc.). 

error: Content is protected !!
nl_NLNederlands